Houseworld: magazin online de Electrocasnice

În curs de procesare...

Termeni si conditii de utilizare

Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru o buna colaborare, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

www.houseworld.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

 

Definitii

Acest site este intretinut si administrat de catre firma SC HOUSE WORLD ELECTRO SRL, denumita in continuare Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.houseworld.ro, va fi denumita Client. Adresa web care este proprietatea Furnizorului, va fi denumita www.houseworld.ro. Specificatiile tehnice, imaginile, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.houseworld.ro, vor fi denumite continut.


Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului este proprietatea SC HOUSE WORLD ELECTRO SRL si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Furnizorului, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ,civil sau penal).Astfel, sunt interzise: accesarea site-ului www.houseworld.ro in scopul copierii continutului de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Toate aceste informatii pot fi folosite numai cu acordul scris al Furnizorului.

 

Confidentialitatea

Site–ul www.houseworld.ro respecta confidentialitatea datelor personale introduse de catre Dumneavoastra. Datele introduse in formularul de comanda nu vor fi divulgate catre terti. Informatiile despre Dumneavoastra vor fi utilizate de catre noi doar in scopul declarat al acestui site.

 

Conditii

Dupa ce vizitati magazinul nostru si lansati comanda de produse, inseamna ca Dumneavoastra sunteti de acord sa primiti in acelasi mod mesaje de la noi. De asemenea, consimtiti ca toate intelegerile si mesajele pe care noi le trimitem in format electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.

 

Procesarea comenzii

Dupa lansarea comenzii, veti primi un mesaj de confirmare prin care va anuntam ca am inregistrat comanda Dumneavoastra. Preluarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare, conform programului mentionat pe site. Comenzile efectuate in afara programului de lucru vor fi preluate in prima zi lucratoare.

 

Termene de livrare

Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site–ul www.houseworld.ro se incadreaza in intervalul de 1 pana la 14 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii. Validarea comenzii de catre client inseamna acceptarea termenului de plata mentionat pentru fiecare produs.

Va rugam sa nu acceptati de la transportator coletele care sunt deteriorate sau sparte, fara a anunta unul dintre operatorii nostri de vanzari. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara este nula. In cazul semnarii de primire a coletelor inainte de a le verifica, poate conduce la situatia de pierdere a garantiei acestora.

Livrarea produselor este gratuita in Constanta pentru comenzi care depasesc valoarea de 500 ron.

 

Returul produselor

Produsele pot fi returnate in cazul in urmatoarele situatii:

-ati primit alt produs decat cel comandat,

-produsul este deteriorat sau defect,

-imaginea produsului primit difera de cea din magazinul virtual,

-produsul are alta culoare decat cea comandata.

In aceste situatii, putem inlocui produsul deteriorat iar contravaloarea transportului o suportam noi, sau veti primi suma pe care ati achitat-o, inclusiv taxele de transport. Dupa ce veti lua legatura cu noi, veti primi instructiuni prin e-mail cu privire la punerea in practica a optiunii alese.

 

Garantia produselor

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.houseworld.ro beneficiaza de o perioada de garantie conform legii si/sau stabilita de furnizori/producatori.

Produsele vor fi insotite de certificatul de garantie original emis pentru produs.

Pierderea certificatului de garantie sau a facturii in original duce la pierderea garantiei. Nu eliberam duplicate pentru certificate de garantie. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa noastra de e-mail.

Produsele achizitionate pot fi returnate conform legilor in vigoare. Nu vor fi acceptate decat produsele care nu prezinta zgarieturi sau defecte fizice de orice natura, care sunt insotite de toate accesoriile, ambalajele si eventualele sigilii intacte. Produsele returnate trebuie insotite de factura si certificate de garantie in original.

 

Preturi

Preturile afisate pe site sunt exprimate in lei cu tva. Pretul existent pe site nu include taxa de timbru verde si cheltuielile de livrare.

Preturile, situatia stocului, caracteristicile si fotografiile produselor pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Toate produsele prezentate sunt valabile in limita stocului disponibil.

Valoarea maxima a obligatiilor noastre fata de orice client in cazul livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

 

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata de pe raza municipiului Constanta.

Fiind de acord cu acesti ‘’Termeni si conditii de utilizare’’, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.